Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
GALAK
Witte chocolademousse met passievrucht

Zin in een GALAK witte chocolademousse met een passievrucht topping?

4 hours
Eenvoudig
4
Mousse au chocolat blanc à la passion
Ingrediënten
  • 100 g witte chocolade GALAK
  • 2 eieren
  • 35 g fijne suiker
  • Het vruchtvlees van 3 verse passievruchten (+ extra versiering zoals frambozen)
  • 200 ml room (minstens 35% vetgehalte)
  • Een twaalftal verse frambozen
Uitvoering
  1. Smelt de GALAK en laat lichtjes afkoelen.
  2. Klop de dooiers en suiker tot een dik, bleek mengsel.
  3. Spatel de helft van de passievruchten onder het mengsel gevolgd door de helft van de gesmolten GALAK.
  4. Herhaal met de andere helft.
  5. Klop de room op en spatel die onder de mengeling.
  6. Klop de eiwitten op en spatel die onder de mengeling.
  7. Lepel de mousse in glaasjes en zet minstens 4 uur in de koelkast.
  8. Verdeel er nog wat extra passievruchten over. Werk af met frambozen.   

Deel het recept

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!
IBAN
PLEASE SUBMIT YOUR IBAN FIRST AND TRY AGAIN