GALAK
Witte chocolademousse met passievrucht
Zin in een GALAK witte chocolademousse met een passievrucht topping?
4 hours
Eenvoudig
4
Ingrediënten
- 100 g witte chocolade GALAK
- 2 eieren
- 35 g fijne suiker
- Het vruchtvlees van 3 verse passievruchten (+ extra versiering zoals frambozen)
- 200 ml room (minstens 35% vetgehalte)
- Een twaalftal verse frambozen
Uitvoering
- Smelt de GALAK en laat lichtjes afkoelen.
- Klop de dooiers en suiker tot een dik, bleek mengsel.
- Spatel de helft van de passievruchten onder het mengsel gevolgd door de helft van de gesmolten GALAK.
- Herhaal met de andere helft.
- Klop de room op en spatel die onder de mengeling.
- Klop de eiwitten op en spatel die onder de mengeling.
- Lepel de mousse in glaasjes en zet minstens 4 uur in de koelkast.
- Verdeel er nog wat extra passievruchten over. Werk af met frambozen.