Nestle
Chocoladefondant
Chocoladefondant is de meest verrukkelijke en smeuïge taart die je ooit hebt geproefd!
10 minuten
Eenvoudig
8
Ingrediënten
• 1 blik NESTLÉ® Gecondenseerde Melk met Suiker (305 ml)
• 200 g fondant dessertchocolade
• 3 eieren
• 50 g bloem
Uitvoering
- Verwarm de oven voor op 210°C (Th. 7) . Breek de chocolade in stukken en laat hem smelten in de microgolf op 500 W voor ongeveer 2 minuten.
- Voeg beetje bij beetje de NESTLÉ® Gecondenseerde Melk toe, meng goed en voeg daarna de eieren toe. Meng opnieuw en voeg de bloem toe. Meng tot een homogeen deeg.
- Giet het mengsel in 8 beboterde en met bloem bestrooide ovenschaaltjes. Laat 10-12 min. bakken in de oven.
TIP: Pas de baktijd aan uw eerste baksel aan. Indien u verkiest om een meer lopend hart te bekomen, verminder dan de baktijd.