Tropisch fruit met room
Een exotische smaakervaring met de lekkere combinatie van tropisch fruit en romige room.
30 minuten
Eenvoudig
4
PORTIES
Ingrediënten
- 3 passievruchten in twee gesneden
- 1 ontpitte mango
- 2 in rondjes gesneden bananen
- 2 in rondjes gesneden kiwi’s
- 6 eetlepels ananassap
- schil en sap van 1 citroen
- 5 eetlepels Gecondenseerde Melk Nestlé
- 1 yoghurt natuur 200 ml
Uitvoering
- Verwarm de oven voor op 180° C.
- Verwijder de pitjes en het vel van de passievruchten, plaats ze in een schotel samen met het andere fruit.
- Giet het ananassap, de citroenschil en het citroensap erover.
- Afdekken met aluminiumfolie en 10 – 15 minuten in de oven plaatsen.
- De Gecondenseerde Melk met Suiker mengen met de yoghurt.
- Het fruit over de vier borden verdelen en vier eetlepels sap (op de bodem van het bord) opzij houden.
- Vermeng de vier eetlepels sap met de room en dien op met het fruit.
Tip: voeg vier kardemompeultjes toe tijdens het koken van het fruit, en haal ze eruit voor het opdienen.