Ontdek ons recept voor pappardelle burrata tomaten.
• 400 gram kerstomaten
• 1 koffielepel gerookte paprikapoeder
• 1 koffielepel komijn
• 2 teentjes knoflook, geperst
• 2 Kub Or
• 200 ml rode wijn
• 400 gram tagliatelle
• Pijnboompitten
• Oregano
• Burrata
• Peper en zout
1. Verhit wat vetstof in een pan en fruit de knoflook samen met het paprikapoeder, komijn en bouillonblokjes gedurende 3 minuten op een zacht vuurtje.
2. Voeg de kerstomaten en de rode wijn toe en laat gedurende 20 minuten zachtjes inkoken. Plet de kerstomaten van zodra ze zacht worden. De saus is klaar wanneer ze wat dikker wordt. Breng op smaak met peper en zout.
3. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
4. Meng de pasta met de tomatensaus. Werk af met de pijnboompitten, burrata en oregano.