Ontdek ons recept voor pasta champignons.
• 1 witte ui, fijngehakt
• 2 teentjes knoflook, geperst
• 2 Kub Or
• 250 gram champignons
• 150 gram shiitakes
• 150 ml witte wijn
• 100 ml room
• Enkele takjes tijm
• Peper en zout
1. Maak de champignons schoon en snijd in vier. Maak de shiitakes schoon, maar snijd ze niet.
2. Verhit wat vetstof in een pan en stoof de ui gedurende 4 minuten op een zacht vuurtje. Voeg vervolgens de knoflook toe
en stoof nog 2 minuten.
3. Voeg de bouillonblokjes toe samen met de champignons en stoof gedurende enkele minuten.
4. Voeg de witte wijn toe en laat zachtjes inkoken. Voeg tot slot de room toe en laat opnieuw zachtjes inkoken, tot er een
dikke saus ontstaat. Breng op smaak met peper en zout.
5. Meng de pasta met de champignonroomsaus en werk af met verse tijm.