Maggi
Kip, paprika en sugar snaps burrito's
Gooi het vol met groenten en kruiden met ons Mexicaans geïnspireerde burrito recept. Geniet zonder mate op een zomeravond.
15 minuten
Eenvoudig
6
Ingrediënten
- 2 kipfilets
- 1 zakje Maggi paprika en tomaat kipkruiden
- 1 zakje geraspte mozzarella
- 3 paprika’s
- 250 gram sugar snaps
- 1 ui (wit of rood, naar smaak)
- 6 wraps
Uitvoering
- Verwarm de oven voor op 180 ºC.
- Snij de kip en groentjes in kleine stukjes.
- Bak de kip en groenten: Verhit de olie in een grote koekenpan of wok en bak hierin de kip op hoog vuur ca. 3 minuten. Voeg de gesneden paprika en ui en de sugar snaps toe en bak 3 minuten op laag vuur.
- Voeg de kruidenmix toe: Zet het vuur laag en voeg het water (zie de aanbevolen hoeveelheid op het zakje kruiden) en de kruidenmix toe aan de pan. Breng aan de kook en laat ca. 3 minuten pruttelen op laag vuur. Bewaar wat van de kruiden voor het einde van het recept.
- Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Meng de mozzarella en de overige kruiden.
- Vul de wraps met de vulling en rol op. Je kan zelf kiezen hoeveel vocht je toevoegt, meer vocht maakt de wraps smeuïger. Leg de wraps in een ovenschaal en verdeel de mozzarella er over. Verwarm 5 minuten in de voorverwarmde oven.