Garden Gourmet
Italiaanse quiche met Garden Gourmet sensational marinated pieces
Wil je een Frans tintje in je keuken brengen? Probeer deze heerlijke veganistische quiche met onze Sensationele Gemarineerde Stukjes Italian Style Garden Gourmet, zo lekker
40 minuten
Eenvoudig
5
Ingrediënten
- 1 verpakking Garden Gourmet Sensational Marinated Pieces
Mediterranean Seasoning - 1 kleine courgette
- 1 kleine aubergine
- 1 rode ui
- 100 gram groene aspergepunten
- 200 ml plantaardige melk
- 100 gram kerstomaatjes
- 50 ml plantaardige kookroom of crème
fraîche - 80 gram geraspte vegan kaas
- 2 eetlepels maizena
- 6 plakjes hartige taartbodem (300 g)
- gedroogde oregano
- basilicum voor garnering
- frituurolie
- zout en peper
Uitvoering
- Snijd de courgette en aubergine in stukjes en de ui in ringen.
- Bak de groenten een paar minuten in een beetje olie tot ze lichtbruin zijn, bestrooi met oregano en laat afkoelen. Blancheer de asperges (1 minuut in kokend water) en spoel ze af in koud water. Snijd de tomaten doormidden. Kook de gemarineerde filetstukjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verwarm de oven voor op 180º C. Rol het deeg uit in de quichevorm. Meng de melk met de room, kaas en maizena en breng op smaak met peper en zout.
- Plaats de quichevorm op een bakplaat en verdeel de gebakken groenten, tomaten en gemarineerde filetstukjes over de quiche. Giet het melkmengsel erover en verdeel de asperges erover.
- Bak de quiche ongeveer 40 minuten. Werk af met verse basilicum en serveer bijvoorbeeld met een rucolasalade met olijfolie en balsamicoazijn.