Perrier®
Perrier Basilic
Dit recept biedt een perfecte balans tussen zoet en zuur, gecombineerd met de kracht van de gin en het aroma van verse basilicum. Een perfecte mix met de bruisende PERRIER.
5 minuten
Medium
1
Ingrediënten
- 5 cl gin
- 3 cl citroensap
- 6 verse basilicumblaadjes
- 1,5 cl suikersiroop
- Ijsblokjes
- 6 cl frisse PERRIER
Decoratie
- 1 takje rozemarijn
- 1 basilicumblad
Benodigdheden
- Cocktailshaker
- Cocktaillepel
- Vooraf gekoeld cocktailglas
Uitvoering
STAP 1
Giet de gin, het citroensap, de suikersiroop en de verse basilicumblaadjes in een shaker gevuld tot 3/4 met ijsblokjes.
De shaker sluiten en krachtig schudde
STAP 2
Open de shaker en voeg PERRIER toe.
Meng met een cocktaillepel.
STAP 3
Zeef het mengsel in een vooraf gekoeld cocktailglas.
Garneer het glas met een takje rozemarijn en een basilicumblad.
HET MISBRUIK VAN ALCOHOL IS SCHADELIJK VOOR DE GEZONDHEID. DRINK MET MATE. DIT RECEPT WORDT AFGERADEN VOOR ZWANGERE VROUWEN EN KINDEREN.