Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Nescafe Dolce Gusto
Cold Brew met gemberbier

Wist je dat je met onze nieuwste NESCAFÉ® Dolce Gusto smaak, New Orleans-style Cold Brew, ook lekkere cocktails en mocktails kan brouwen? 

Geen baktijd
Eenvoudig
1
Cold Brew met gemberbier
Ingrediënten
  • 1 NESCAFÉ® Dolce Gusto Cold Brew Capsule 
  • 1 koffielepel Yuzusap (Japanse citroen) 
  • 1 stengel vers citroengras 
  • 1 flesje (125ml) gemberbier
  •  ijsblokjes 
Uitvoering
  1.  Snij het citroengras op zijn langs doormidden en kneus het onderste gedeelte van de blaadjes. 
  2.  Vul een voldoende groot glas tot boven met ijsblokken en giet het gekoelde flesje Ginger Beer langzaam in het glas. 
  3.  Voeg hier een klein of half koffielepeltje Yuzusap aan toe.  
  4.  Zet het NESCAFÉ® Dolce Gusto® toestel in stand 2 of 3 (hoeveelheid) voor een geconcentreerde, krachtige koffiesmaak en gebruik de koudwaterstand.  
  5.  Giet de Cold Brew heel langzaam over de ijsblokjes die boven het gemberbier uitsteken. Als je dit langzaam doet zal je een mooie cocktail in 2 lagen krijgen. 
  6.  Werk af door het citroengras in het glas het steken. Je kan nog een schijfje gedroogde citroen of een beetje lemonpeel eraan toevoegen voor een extra touch. 
  7.  Vooraleer je drinkt mix je de cocktail best even rustig door met het citroengras te roeren. 

 
En nu genieten! 

Deel het recept

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!
IBAN
PLEASE SUBMIT YOUR IBAN FIRST AND TRY AGAIN