Heeft u een tekort aan ideeën voor een snack? Hier is een gemakkelijk recept voor het hele gezien!
- 100g GALAK witte chocolade
- 90 g boter
- 80g kristalsuiker
- 50g griessuiker
- 50g bloem
- 35g SMARTIES
- 1 ei
-
Meng in een grote kom de basterdsuiker en 50g boter tot een glad beslag. Voeg dan de bloem en het ei toe tot je een glad beslag hebt. Giet het beslag in een bekleed cakeblik en bak ongeveer 20 minuten tot het gerezen en goudkleurig is. Laat volledig afkoelen.
-
Terwijl de cake afkoelt, meng je de boter en kristalsuiker tot je een gladde botercrème hebt.
-
Leg de cake pops op een koekjesvel en vries ze 30 minuten in.
-
Smelt in een kleine hittebestendige kom de GALAK witte chocolade in de magnetron tot de chocolade helemaal gesmolten is.
-
Doop het uiteinde van een stokje in de GALAK chocolade en duw het in het cake pop tot het stevig vastzit aan het uiteinde van het stokje. Herhaal het proces met de andere stokjes. Doop de cake pops in de gesmolten GALAK en zorg ervoor dat ze de hele lollie bedekken.
-
Rol de cake pops in de SMARTIES en laat ze rusten.
Je hebt nu heerlijke GALAK witte chocoladecakepops omhuld met SMARTIES.
Dit recept kan worden aangepast door de cakepops te vervangen door fruit, zoals appels of aardbeien.
Snijd gewoon stukjes fruit, prik er met een stokje in, doop ze in de gesmolten GALAK witte chocolade en rol ze in de SMARTIES.
Trek je schort aan!