KITKAT, GALAK
Mini KITKAT bûches met witte GALAK chocolade
Laat u verleiden door deze heerlijke mini bûches met KITKAT, frambozen en witte chocolade!
10 minuten
Eenvoudig
8
Ingrediënten
- 4 repen KITKAT CHUNKY
- 100g frambozen
- 1 reep GALAK witte chocolade
- 5 eieren
- 150ml slagroom
- 50g boter
- 5 eetlepels bloem
Uitvoering
- Bereid de mousse door de witte chocolade te smelten in de microgolfoven gedurende 2 minuten op 500W
- Klop de slagroom op en voeg deze voorzichtig toe aan de gesmolten chocolade
- Plaats in de koelkast gedurende 1 uur
- Snijd de KITKATs doormidden en leg ze in de vriezer
- Smelt de boter in een kom in de magnetron
- Voeg de eidooiers, en bloem toe
- Voeg de eiwitten toe, opgeklopt tot ze stijf zijn
- Giet het deeg op een beboterde koekjesplaat en bak ongeveer 10 minuten op 220°C
- Snijd het koekje in 8 stukken
- Leg een halve KITKAT, bedek met mousse en framboos en rol op tot een tube
- Plaats in de koelkast gedurende 1 uur
Geniet ervan!