Flan met Gecondenseerde Melk met Suiker
Een heerlijk romig dessert met een vleugje zoetheid en een rijke, karamelachtige smaak. Laat je verleiden door de zalige smaken van dit toetje!
25 minuten
Medium
8
PORTIES
Ingrediënten
- 1 blik Gecondenseerde Melk met Suiker Nestlé
- 3 volledige eieren
- fruitsap naar keuze
- 1 eetlepel maïzena
- karamel voor de bakvorm
Uitvoering
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Breng de karamel aan op de bodem van de bakvorm.
- Giet de inhoud van het blik Gecondenseerde Melk met Suiker in een kom en vermeng met de eieren.
- Voeg aan de bereiding dezelfde hoeveelheid fruitsap als melk toe.
- Los de maïzena op in een bodempje fruitsap.
- Giet dat in de bereiding in de gekarameliseerde bakvorm.
- Zet au bainmarie in de oven gedurende ongeveer 15 minuten.
- Om te testen of uw flan klaar is, steekt u er een mes in. Plakt de flan niet aan het lemmet als u het mes uit de flan haalt? Dan is uw flan klaar.
- Haal de flan onmiddellijk uit de vorm. Zo vermijdt u dat hij aan de bakvorm kleeft en breekt.