Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Bavarois met mango

Een exotische en romige traktatie, perfect voor het verwennen van je smaakpapillen met de zoete en sappige smaak van mango. Laat je verleiden door de verfijnde smaken van dit heerlijke dessert!

10 minuten
Medium
6
PORTIES
Bavarois met mango
Ingrediënten
  • 1/4e blik Gecondenseerde Melk met Suiker Nestlé
  • 2 dozen mango op lichte stroop
  • 6 halve blaadjes gelatine of 3 grote
  • 1 eetlepel water
Uitvoering
  1. Laat de mango’s uitlekken. Mix ze met de Gecondenseerde Melk met Suiker.
  2. Laat de gelatineblaadjes smelten in 4 eetlepels water.
  3. Voeg deze bij de mangomousse.
  4. Goed omroeren, in een lichtjes ingevette vorm gieten en in de diepvriezer plaatsen gedurende 6 uur.
  5. Op het ogenblik van het serveren, dompelt u de vormbodem in warm water. Zo haalt u de bavarois gemakkelijker uit de vorm.

Deel het recept

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!
IBAN
PLEASE SUBMIT YOUR IBAN FIRST AND TRY AGAIN