Bavarois met mango
Een exotische en romige traktatie, perfect voor het verwennen van je smaakpapillen met de zoete en sappige smaak van mango. Laat je verleiden door de verfijnde smaken van dit heerlijke dessert!
10 minuten
Medium
6
PORTIES
Ingrediënten
- 1/4e blik Gecondenseerde Melk met Suiker Nestlé
- 2 dozen mango op lichte stroop
- 6 halve blaadjes gelatine of 3 grote
- 1 eetlepel water
Uitvoering
- Laat de mango’s uitlekken. Mix ze met de Gecondenseerde Melk met Suiker.
- Laat de gelatineblaadjes smelten in 4 eetlepels water.
- Voeg deze bij de mangomousse.
- Goed omroeren, in een lichtjes ingevette vorm gieten en in de diepvriezer plaatsen gedurende 6 uur.
- Op het ogenblik van het serveren, dompelt u de vormbodem in warm water. Zo haalt u de bavarois gemakkelijker uit de vorm.