Ingrediënten
- 1 blik Gecondenseerde Melk met Suiker Nestlé
- 3 volledige eieren
- fruitsap naar keuze
- 1 eetlepel maïzena
- karamel voor de bakvorm
Key Ingredients
Bereiding
STEP 1
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Breng de karamel aan op de bodem van de bakvorm.
- Giet de inhoud van het blik Gecondenseerde Melk met Suiker in een kom en vermeng met de eieren.
- Voeg aan de bereiding dezelfde hoeveelheid fruitsap als melk toe.
- Los de maïzena op in een bodempje fruitsap.
- Giet dat in de bereiding in de gekarameliseerde bakvorm.
- Zet au bainmarie in de oven gedurende ongeveer 15 minuten.
- Om te testen of uw flan klaar is, steekt u er een mes in. Plakt de flan niet aan het lemmet als u het mes uit de flan haalt? Dan is uw flan klaar.
- Haal de flan onmiddellijk uit de vorm. Zo vermijdt u dat hij aan de bakvorm kleeft en breekt.