Nestlé
Kokosrotsjes met framboos
Tijd om jezelf te verwennen met deze smeuïge bolletjes op basis van kokosnoot en frambozen! Een ware heerlijkheid én gemakkeljik om te bereiden!
20 minuten
Medium
4
Ingrediënten
- 1 blikje Gezoete Gecondenseerde Melk NESTLÉ® (305 ml)
- 260 g geraspte kokos
- 2 theelepels vanille-extract
- 120 g verse frambozen
Uitvoering
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier en zet het opzij.
- Meng de geraspte kokos, gecondenseerde melk van NESTLÉ®, vanille-extract en gedroogde frambozen in een kom en roer goed met een lepel.
- Vorm balletjes van het kokosmengsel en plaats ze op het bakpapier.
- Bak in de oven gedurende 12 tot 20 minuten, tot de balletjes licht goudbruin zijn. De baktijd hangt af van de grootte van de macarons.
- Plaats de macarons op een rooster en laat ze afkoelen.
Tip: Je kunt deze kokosknotsjes in pure of melkchocolade dippen voor extra genot!