Taart met kokosnoot en chocapic
Ontdek de onweerstaanbare smaak van kokosnoot en Chocapic in elke hap van deze taart. Een heerlijke traktatie die zeker de moeite waard is om eens uit te proberen!
40 minuten
Medium
1
PORTIE
Ingrediënten
- 1 blikje 305g gesuikerde geconcentreerde melk van NESTLE
- 100 g Chocapic-granen van NESTLE
- 40 g geraspte kokosnoot
- 30 g meel
- 1 klein nootje boter
Uitvoering
- Verwarm de oven voor op 180°C (stand 6).
- Maal de granen fijn met een klein molentje. Doe ze in een kom en meng met de helft van het blikje gesuikerde geconcentreerde melk.
- Zet gedurende 30 minuten koel om te rusten. Maak kleine balletjes van de bereiding en zet ze in de koelkast.
- Meng de boter met de rest van de gesuikerde geconcentreerde melk, verwerk het meel erin en de geraspte kokosnoot. Laat ongeveer 10 minuten koelen in de diepvriezer.
- Leg op een ovenplaat met bakpapier kleine hoopjes kokospasta en leg er een Chocapic-balletje op.
- Bak ongeveer 20 minuten in de oven.
Suggestie: U kunt de kleur van de taart ook omkeren. Begin met de pasta op basis van Chocapic en leg er de kokos bovenop.