We trakteren onszelf op een ontspannend weekend en maken het helemaal af met heerlijke pannenkoeken. Veel bakplezier en smakelijk!
• 500 ml melk
• 2 eieren
• 200 g bloem
• 15 g NESQUIK® poeder
• 1 snufje zout
• 1 klontje boter
1. Meng de melk, eieren, bloem, het NESQUIK® poeder en zout in een grote kom tot een pannenkoekenbeslag.
2. Verhit de pan. Smelt een klontje boter in een antikleefpan (Ø 24 cm) en verdeel deze met een borsteltje over het hele oppervlak.
3. Doe het beslag met een pollepel in de pan. Verdeel het deeg door de pan rond te draaien en bak op middelhoog vuur gedurende ca. 3 min. tot de onderkant bruin is. Keer de pannenkoek om en bak nog eens ca. 2-3 min. Haal de pannenkoek eruit.
4. Herhaal tot er geen deeg meer is en decoreer naar wens met heerlijke toppings.