Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Chocoladetruffels met kokosnoot

Een heerlijke combinatie van romige chocolade en verfijnde kokosnoot in elke verrukkelijke hap. Perfect voor een exotisch dessertmoment.

25 minuten
Eenvoudig
8
PORTIES
Chocoladetruffels met kokosnoot
Ingrediënten
  • 1 blik Gecondenseerde Melk met Suiker
  • 200 g boter
  • 200 g zwarte chocolade
  • 4 eetlepels cacaopoeder of geraspte kokosnoot
Uitvoering
  1. Laat de chocolade en de Gecondenseerde Melk met Suiker op een laag vuurtje in een kookpot smelten.
  2. Voeg daarna de boter toe en verwarm voort op een zacht vuurtje, tot u een homogeen mengsel krijgt.
  3. Plaats de bereiding 4 uur in de koelkast. Als het deeg goed stevig is, vormt u grote of kleine balletjes.
  4. Rol ze in cacao- of kokospoeder.

Deel het recept

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!
IBAN
PLEASE SUBMIT YOUR IBAN FIRST AND TRY AGAIN