Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Chocolate cake

Taart met kokosnoot en chocapic

40'
Matig
Serves

Bereiding

STEP 1
  1. Verwarm de oven voor op 180°C (stand 6).
  2. Maal de granen fijn met een klein molentje. Doe ze in een kom en meng met de helft van het blikje gesuikerde geconcentreerde melk.
  3. Zet gedurende 30 minuten koel om te rusten. Maak kleine balletjes van de bereiding en zet ze in de koelkast.
  4. Meng de boter met de rest van de gesuikerde geconcentreerde melk, verwerk het meel erin en de geraspte kokosnoot. Laat ongeveer 10 minuten koelen in de diepvriezer.
  5. Leg op een ovenplaat met bakpapier kleine hoopjes kokospasta en leg er een Chocapic-balletje op.
  6. Bak ongeveer 20 minuten in de oven.

Suggestie: U kunt de kleur van de taart ook omkeren. Begin met de pasta op basis van Chocapic en leg er de kokos bovenop.

Maak ons recept thuis en deel het op Instagram met de hashtag

#nestleeasybaking

Gerelateerde recepten

Deel tradities en breng quality time door met je kinderen door thuis heerlijke desserts te bakken.

Volg ons op Social Media!

Deel tradities en breng quality time door met je kinderen door thuis heerlijke desserts te bakken.

Volg ons op Instagram

Nestlé gecondenseerde melk met suiker bevat enkel melk en suiker. Het is zoet, romig, en heerlijk

Volg ons
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!
IBAN
PLEASE SUBMIT YOUR IBAN FIRST AND TRY AGAIN