Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Opgroeien is leuk

Met Nesquik®...

OPGROEIEN IS LEUK

Opgroeien moet leuk zijn, dat is zeker! Niets is leuker dan al die leuke momenten delen met het hele gezin. Het prachtige geluid van lachende kinderen, spelen in de tuin, samen eten... alles waar we zo van genieten. Die ontembare vreugde streven wij na met onze producten.

Het ontbijt, tussendoortjes en gezellige avonden zijn momenten waarop we die blijvende herinneringen kunnen creëren. Het zijn ervaringen die deel uit maken van onze jeugd: de geur van een pas geopende doos NESQUIK, een kop warme chocomelk, de zoete smaak van cacaopoeder, het geluid van melk die in een kop wordt gegoten...

Tover dus samen met ons die alledaagse momenten om in leuke en speelse momenten, ​want telkens wanneer je de oh zo iconische NESQUIK doos oppakt, heb je het geheim van plezier in je handen!

Nesquik momenten

Ontbijt

Bij een gezonde levensstijl hoort een evenwichtige en gevarieerde voeding. Ook voor kinderen. Help hen om goed aan hun dag te beginnen: een drankje, een stuk fruit, een graanproduct en een melkproduct … Zoals een groot glas NESQUIK met al het goede van melk, waaronder calcium, vitaminen B2 en B12.

Met een stevig ontbijt krijgen de kinderen namelijk de nodige energie om een hele dag in vorm te zijn. Het geeft hen vitaliteit om aan de schooldag en al hun andere activiteiten te beginnen. Daarom is het ontbijt ook de belangrijkste maaltijd van de dag.

Sportactiviteiten

Sporten is essentieel voor het welzijn van een kind. Op zondag betekent een wandeling in het bos ook gewoonweg plezier voor het hele gezin. Vergeet tijdens deze opmerkelijke uitstapjes de nieuwe NESQUIK All Natural Ready to Drink chocomelk niet als tussendoortje. Praktisch en lekker, het gaat overal mee naar toe!

Leuke activiteiten

Het kamp

Er is niets leuker dan kampen bouwen!

Bouw je kamp in slechts 5 stappen:

  1. Vind vier grote takken in je tuin of in het bos.
  2. Bind de takken bovenaan samen met touw.
  3. Laat de takken in vier hoeken uiteen vallen.
  4. Bind een oud laken rond de takken, zorg dat je een opening hebt.
  5. Beschilder de tent zoals je maar wil!

Ontdek meer van onze activiteiten & recepten op ons instagram account: @nesquik.belux & #nesquikfun

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!
IBAN
PLEASE SUBMIT YOUR IBAN FIRST AND TRY AGAIN