Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
5 recepten voor een kleurrijke en heerlijke paasbrunch

Het is eindelijk lente en dan komt het mooie weer eraan (hopelijk toch, want in België weet je nooit 😉). En wat is een betere manier om dat te vieren dan een paasbrunch?

Van paaseieren rapen, zijn we moe geworden dus geven we je enkele receptideeën om je honger te stillen. Meer zin in zoet of in hartig? Er is voor elk wat wils.

1. Pannenkoeken in de Vorm van een Uil

Wat is een brunch zonder pannenkoeken? Ze zijn niet alleen overheerlijk, jong en oud kan zich amuseren om ze FUN te maken met Smarties. Zo krijgt je bordje heel wat kleur. Een kleine tip om dit recept nog beter en kleurrijker te maken, voeg er wat fruit aan toe.

2. Huisgemaakte Granola

Een beetje fruit, een beetje yoghurt en wat kan er niet ombreken? Lekkere granola! Bovendien bevat deze granola minder conserveringsmiddelen, minder suiker én extra liefde want jij hebt hem gemaakt.

3. Cheesecake

Voor de echte zoetekauwen mag ook een cheesecake niet ontbreken. Met zijn biscuitbasis, heerljk smeuïge roomkaas en coulis, iedereen zal er dol op zijn!

4. Veggie Quiche

Iets wat niet kan ontbreken op jouw brunch is deze quiche. Hij is lekker, makkelijk te bereiden en ideaal om te delen met de hele familie. We gingen hier voor een veggie variant om van te smullen.

5. Cold Brew

Standaard gaan we voor koffie, thee of warme chocomelk. Wat verse fruitsap kan ook niet ontbreken. Hou je vast, want wij hebben iets speciaals. Een heerljk verfrissend drankje voor onze koffieliefhebbers op basis van heerlijke Nescafé Dolce Gusto koffie en gekruid met pittige noten. Met dit recept, word je een échte barista!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!
IBAN
PLEASE SUBMIT YOUR IBAN FIRST AND TRY AGAIN