Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Ontdek ons heerlijk kerstmenu met vleesgerechten!

Als je wilt genieten van een heerlijke kerstmaaltijd, dan zijn onze vleesgerechten precies wat je zoekt! 

Christmas menu meat

Of je nu een vleesliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig bent naar nieuwe smaken, ons menu biedt een selectie van smakelijke en creatieve gerechten die je smaakpapillen zullen verwennen en aan al je verwachtingen zullen voldoen. 

1. Cocktail

Op zoek naar een cocktail om je maaltijd te begeleiden? Wij stellen de Perrier VIP voor. Deze drank combineert vlierbloesem, aardbei en gin voor een cocktail met complexe, verfrissende en subtiele smaken. 

2. Mocktail

Op zoek naar een alcoholvrije cocktail? Ontdek de Mellow Melograno van San Pellegrino, een perfecte balans tussen zoet en bitter. Ontspan en geniet van deze heerlijke mocktail met granaatappel, appel en pompelmoes, verrijkt met een verfrissende toets van sinaasappel. 

3. Aperitiefhapje

Verras je gasten met de Oh Kerst Pizza van Garden Gourmet. Deze pizza, in de vorm van een kerstboom en gemaakt met plantaardig vlees, is het ideale hapje voor je kerstmaaltijden!

4. Voorgerecht

Op zoek naar een smakelijk voorgerecht om van te genieten samen met je familie of vrienden? Probeer het recept van de eendenspiesjes met sinaasappel van Maggi.  

5. Soep

Als soep kozen we voor een tomaat-paprika soep met chorizo van Maggi. De gebakken paprika's zorgen voor een zoete smaak, terwijl de chili en chorizo een pittige toets toevoegen. De verse yoghurt brengt een perfect evenwicht in al deze smaken. 

6. Hoofdgerecht

Heb je geen ideeën voor het hoofdgerecht? Waarom probeer je niet het recept van stamppot met rauwe andijvie en gehaktballetjes van Maggi? Jullie zullen alleszins niet met honger van tafel gaan. 

7. Dessert

Om je maaltijd op een prachtige manier af te sluiten, hebben we een chocoladefondant in petto. Met dit klassieke dessert kan je niet fout gaan. Je gasten zullen genieten van deze smakelijke klassieker. 

8. Koffie

Zin in een ontspanningsmoment? Laat je verleiden door de Nescafé Gold Festive Kaneel. Geniet van een kopje koffie met winterse accenten en een intense en heerlijke kaneelsmaak, perfect voor een koude winteravond. 

9. Versnapering

Verwen jouw gasten met onze hartenkoekjes. Deze heerlijke lekkernijen in de vorm van een hart zijn gevuld met een verrukkelijke frambozenconfituur. Een lekker koekje voor bij de koffie. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!
IBAN
PLEASE SUBMIT YOUR IBAN FIRST AND TRY AGAIN