Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Ontdek ons heerlijk kerstmenu met vegetarische gerechten!

Als je wilt genieten van een smakelijke, gezonde en diervriendelijke kerstmaaltijd, dan zijn onze gerechten met groenten perfect voor jou! 

Christmas menu Veggie

Of je nu vegetarisch bent of gewoon nieuwsgierig bent naar vleesvrije opties, ons menu biedt een selectie van smakelijke en creatieve gerechten die je smaakpapillen zullen verrassen en aan al je verwachtingen zullen voldoen. 

1. Cocktail

Als je op zoek bent naar een verfrissende en pittige cocktail, waarbij de zoetheid van tequila wordt gecombineerd met de frisheid van verse frambozen, zoek dan niet verder! Probeer de Perrier Beat Smash, een bruisende cocktail die met zorg is gecreëerd door Perrier. 

2. Mocktail

Meer fan van een bruisende en fruitige alcoholvrije cocktail? Probeer dan de Mocktail Pompelmo Splash. Met zorg gecreëerd door Sanpellegrino, zal deze drank op basis van appel, framboos en grapefruit je een energieboost geven. 

3. Aperitiefhapje

Geniet van de heerlijke Vuna van Garden Gourmet, een smakelijke veganistische vervanger van tonijn! Deze Feestelijke Vuna Tacos, met hun krokante textuur, zijn om je vingers van af te likken.  

4. Voorgerecht

Als je niet tevreden bent met de traditionele productiemethode van foie gras, probeer dan de nieuwe Voie Gras van Garden Gourmet, die diervriendelijker is. Probeer het in ons recept voor Kersttoast met Vegan Voie Gras.

5. Soep

Geniet van onze heerlijke Frisse Venkelsoep met Gorgonzola van Maggi. Bereid met heerlijke gorgonzola en een smaakvolle bouillon, is dit recept een waar genot.  

6. Hoofdgerecht

En als hoofdgerecht ontdek je onze Bladerdeegdelicatesse met Vegan Filetstukjes, gemaakt met Garden Gourmet filetstukjes en een romige saus. Deze gebakjes passen perfect bij geroosterde groenten uit de oven en kroketjes. 

7. Dessert

Gun jezelf een smakelijke pauze met de Vegan Brownies met Dadels en Amandelen van Nescafé Dolce Gusto. Deze lekkernijen zijn niet alleen heerlijk, maar ook bereid zonder enige dierlijke ingrediënten. 

OF

Liever iets verfrissends? Probeer dan de Affogato van Starbucks, een heerlijk Italiaans dessert waarbij vanille-ijs en Starbucks-koffie worden gecombineerd.

8. Koffie

Deze Amandel Cappuccino van Nescafé is licht en smaakvol, perfect om te genieten na een stevige maaltijd. 

9. Versnapering

De echte zoetekauwen kunnen ook genieten van onze Kokosrotsjes met Framboos. Ideaal om jouw diner af te sluiten. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!
IBAN
PLEASE SUBMIT YOUR IBAN FIRST AND TRY AGAIN