Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Een heerlijk kerstmenu met visgerechten!

Een lekker stukje vis kan smaken en daarom zochten we voor jou een heerlijk menu uit om te genieten tijdens de feestdagen. 

Fish menu

Als je een liefhebber van vis bent en op zoek bent naar een heerlijke kerstmaaltijd, dan is dit menu perfect voor jou! Van zalm tot kabeljauw, en van dorade tot forel, we hebben alles wat je nodig hebt om je smaakpapillen te verwennen. 

1. Cocktail

Als je wil genieten van een zoetzure cocktail, met een vleugje bitterheid dankzij de gin en de verfrissende geur van basilicumblaadjes, dan is de Perrier Basilic perfect voor jou. Deze cocktail is met passie gecreëerd door Perrier. Aarzel niet om ervan te genieten! 

2. Mocktail

Proef de After Orange van Sanpellegrino, een heerlijke alcoholvrije cocktail met citrusvruchten. Perfect voor gezellige en ontspannen bijeenkomsten met je dierbaren. Deze drank combineert op harmonieuze wijze de friszure smaken van citrusvruchten met de zoetheid van vanille. 

3. Aperitiefhapje

Je cocktail of mocktail vergezellen van een lekker hapje? Probeer dan de gevulde portobello champignons met mediterrane stukjes van Garden Gourmet. Deze heerlijke champignons zijn gevuld met veganistische stukjes filet gemarineerd in mediterrane smaken. 

4. Voorgerecht

Ons menu starten we met de brochette van sint-jakobsnoten met sesam van Maggi. Het recept bij uitstek om de avond feestelijk in te zetten. 

5. Soep

We vervolgen met een heerlijke, warme soep. Deze bloemkoolsoep met zalmbrochettes met sesam van Maggi zal je gasten verwarmen. 

6. Hoofdgerecht

Ook voor het hoofdgerecht hebben we een heerlijk gerecht in petto. Garnalen gemarineerd met gember van Maggi is een eenvoudig, hartig recept dat iedereen zal samenbrengen in een warme en harmonieuze sfeer. 

7. Dessert

Het is tijd voor het dessert! Dit is het perfecte moment voor onze heerlijke witte chocolademousse met passievrucht. Dit fruitig chocolade dessert zal iedereen verrukken. 

8. Koffie

Zelfs onze koffie hebben we feestelijk gemaakt en daarom presenteren we graag de Nescafé Gold Festive Latte Caramel? Het is een heerlijk drankje om van te genieten! 

9. Versnapering

Als je nog ruimte hebt voor een zoetje bij de koffie, weersta dan niet aan onze cookies. Deze lekkernijen zijn een echt ontspanningsmoment om van te genieten samen met je gezelschap. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum dictum maximus diam nec commodo. Phasellus sit amet urna dignissim, pulvinar ante vel, fringilla massa.
Ανακάλυψε έναν ολόκληρο κόσμο προνομίων!
Αν είσαι ήδη μέλος, συνδέσου στον λογαριασμό σου για να επωφεληθείς από τα προνόμια Νοιάζομαι. Αν δεν είσαι μέλος, κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ!
IBAN
PLEASE SUBMIT YOUR IBAN FIRST AND TRY AGAIN